НАЧАЛО      ЗА НАС

„АГЕНЦИЯ за НОВИ ФИРМИ“


   За 12-те години от съществуването си „АГЕНЦИЯ за НОВИ ФИРМИ“ е помогнала за регистрацията на над 5000 нови фирми и е обслужила над 9000 български и чуждестранни клиенти, потърсили професионалните ни услуги. Дейността ни започна през 2009 година, когато стартира системата на единния Търговски регистър към Агенция по вписванията.

Основният ни предмет на дейност е предоставяне на юридически услуги по първоначална регистрация на фирми – ЕООД, ООД, ЕТ и АД. Предлагаме на клиентите си още изготвяне и подаване в Търговския регистър на документи за промяна на вписани обстоятелства, прехвърляне на дружествени дялове, заличаване и ликвидация на ЕТ и търговски дружества, обявяване на ГФО, както и регистрация по ЗДДС, изработка на фирмени печати и други.

Нашата цел е да бъдем в услуга на предприемачите, които стартират своя бизнес и на тези, които имат нужда от правна помощ след регистрацията, като им предложим качествено обслужване на най-ниските цени в град София! Ние сме екип от млади и амбициозни юристи с дългогодишен опит в регистрирането на търговски дружества и ще се радваме да ни се доверите!

Офисът ни се намира в самия център на град София. В близост до офиса са разположени редица Нотариуси, както и клонове на почти всички търговски банки, опериращи на територията на страната, което значително ускорява процеса по регистрация на фирма.

Работното ни време е всеки делничен ден от 09:00 до 18:00ч. За повече информация и записване на час ни потърсете на телефон 0899 48 7777.

При използване на уебсайт www.eood.bg вашите лични данни се обработват от „ЕМПРЕСИ“ ООД.
Клиентите за нас